Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax reageert op arrestatie Promes: 'Quincy is niet op de training verschenen'

Ajax reageert op arrestatie Promes: 'Quincy is niet op de training verschenen'

13 dec 2020, 13:15

Ajax heeft tegenover De Telegraaf een eerste korte reactie gegeven op het nieuws dat Quincy Promes gearresteerd is op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij: 'Quincy is niet op de training verschenen'.

Dat is het enige wat de woordvoerder van de Amsterdammers op dit moment kwijt wil. Ajax is verder informatie aan het verzamelen.

Promes werd zondagochtend gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij een heftige steekpartij. De steekpartij vond eind juli plaats in een loods in Abcoude. Promes gaf een groot familiefeest in een loods en kreeg daar ruzie met een familielid. De Ajax-aanvaller zou hem vervolgens hebben gestoken met een mes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.