Terug

Volg Vandaag Inside

Koploper Sparta onderuit bij Helmond Sport

Koploper Sparta onderuit bij Helmond Sport

30 nov 2018, 23:00

HELMOND (ANP) - Sparta Rotterdam, mede-koploper in de eerste divisie, heeft verloren bij Helmond Sport. De nummer laatst won op eigen veld met 3-0. TOP Oss verzuimde de eerste plaats over te nemen, aangezien het ook onderuit ging. In Brabant was Roda JC veel te sterk, 5-0.

Van de hoger geklasseerde clubs beleefde FC Twente misschien wel de grootste afgang. De Enschedese formatie verloor, nota bene in Enschede, met 5-2 van Jong Ajax. Twente, waar ook nog eens Cristian González de rode kaart kreeg, verloor drie van de laatste vier wedstrijden.

Go Ahead Eagles en FC Den Bosch, samen met Sparta bovenaan, komen maandag in actie. Met 12 punten uit vijf duels achterhaalde Roda ook nog eens TOP Oss aan de kop van de stand van de tweede periode.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.