Terug

Volg Vandaag Inside

Koploper Racing Genk loopt verder uit

Koploper Racing Genk loopt verder uit

16 dec 2018, 21:08

GENK (ANP) - Racing Genk heeft in de Belgische voetbalcompetitie optimaal geprofiteerd van het puntenverlies van de concurrentie. De koploper won zondag met 2-0 van KV Oostende.

De Oekraïner Ruslan Malinovskij opende voor rust de score. Mbwana Samatta uit Tanzania nam in de tweede helft het tweede doelpunt voor zijn rekening.

Genk, dat onder leiding staat van trainer Philippe Clement, heeft na negentien speelronden 42 punten. Club Brugge, Antwerp en Anderlecht wisten allemaal niet te winnen. Brugge en Antwerp hebben 35 punten en Anderlecht 31.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.