Terug

Volg Vandaag Inside

Koploper Milan verspeelt punten tegen Genoa

Koploper Milan verspeelt punten tegen Genoa

17 dec 2020, 00:30

AC Milan heeft in de Italiaanse Serie A 2 punten verspeeld tegen Genoa. In Genua werd het 2-2. De koploper houdt nog wel een punt voorsprong op achtervolger Inter, dat won van Napoli (1-0).

Genoa kwam twee keer op voorsprong en beide keren was Mattia Destro de doelpuntenmaker. Voor Milan, zonder topschutter Zlatan Ibrahimovic, zorgden Davide Calabria en Pierre Kalulu Kyatengwa beiden voor een gelijkmaker.

Romelu Lukaku zette Inter ongeveer een kwartier voor tijd op voorsprong. De Belg deed dat uit een strafschop. Even eerder had Lorenzo Insigne van Napoli de rode kaart gekregen.

Bij Napoli viel Dries Mertens, met een mogelijk ernstige blessure aan de enkel, al snel uit. Bij Inter speelde Stefan de Vrij als gebruikelijk mee.

Juventus, de nummer 3, verspeelde eerder op de avond punten tegen Atalanta, 1-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.