Terug

Volg Vandaag Inside

Koploper Leipzig verslikt zich in Eintracht Frankfurt

Koploper Leipzig verslikt zich in Eintracht Frankfurt

25 jan 2020, 18:30

Koploper RB Leipzig heeft zijn derde nederlaag van het seizoen geleden in de Duitse Bundesliga. De ploeg verloor verrassend met 2-0 bij Eintracht Frankfurt. Verdediger Almamy Touré rondde kort na rust de eerste serieuze aanval van Eintracht af met een voltreffer. Diep in blessuretijd verdubbelde Filip Kostic de score.

Borussia Mönchengladbach profiteerde van de uitglijder van Leipzig door in eigen huis met 3-1 te winnen van FSV Mainz 05. Alassane Pléa maakte twee doelpunten voor de Borussen, die naar de tweede plaats in de stand klommen en de achterstand op Leipzig verkleinden tot twee punten.

Bayern München kan de koploper later op zaterdag zelfs op één punt naderen als het weet te winnen van Schalke 04.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.