Terug

Volg Vandaag Inside

Koploper Genk wint bij Anderlecht

Koploper Genk wint bij Anderlecht

2 dec 2018, 21:00

BRUSSEL (ANP) - KRC Genk, de koploper in de Belgische voetbalcompetitie, heeft voor het eerst sinds een maand weer een overwinning geboekt. Dat deed de ploeg van trainer Philippe Clement uitgerekend op het veld van Anderlecht, de ploeg die daardoor de achterstand zag oplopen tot acht punten.

Het matige duel werd beslist door een doelpunt van Alejandro Pozuelo. De Spanjaard werkte met zijn scheenbeen een voorzet van Sander Berge in het Brusselse doel.

Genk kwam door de overwinning op 38 punten uit zeventien duels. Club Brugge, dat met 3-0 won van Standard Luik, volgt op vier punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.