Terug

Volg Vandaag Inside

Koploper Den Bosch huurt Vermeij van Heracles

Koploper Den Bosch huurt Vermeij van Heracles

15 jan 2019, 16:01

DEN BOSCH (ANP) - Vincent Vermeij speelt de rest van het seizoen bij FC Den Bosch. De koploper van de eerste divisie heeft met Heracles Almelo een akkoord bereikt om de 24-jarige aanvaller te huren. FC Den Bosch heeft ook een optie tot koop bedongen.

Vermeij maakte de afgelopen tweeënhalf jaar deel uit van de hoofdmacht van Heracles Almelo, maar kreeg toestemming om met andere clubs te praten. Eerder kwam hij uit voor Jong Ajax en De Graafschap.

Trainer/coach Wil Boessen is blij met de komst van de spits. ,,Met Vincent bij de ploeg hebben we meer scorend vermogen en meer opties om van systeem te wisselen. Het is een speler van wie we veel verwachten. Jong, maar niet onervaren, gretig, vaardig en kopsterk. Vincent kent het Nederlandse voetbal en wordt bij FC Den Bosch met open armen ontvangen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.