Terug

Volg Vandaag Inside

Koploper Club Brugge in eigen stadion onderuit tegen AA Gent

Koploper Club Brugge in eigen stadion onderuit tegen AA Gent

20 dec 2020, 16:52

Club Brugge heeft voor het eerst sinds augustus een competitiewedstrijd in eigen stadion verloren. De Belgische koploper liet zich zondag verrassen door AA Gent, de nummer 7 op de ranglijst: 0-1.

Aanvoerder Ruud Vormer keerde na een coronabesmetting terug in het basiselftal van Club Brugge. De Nederlandse middenvelder deed tot de 71e minuut mee. Brugge stond toen al op achterstand. De Uruguayaanse verdediger Federico Ricca werkte de bal halverwege de tweede helft achter zijn eigen doelman.

Oud-Ajacied Noa Lang deed het laatste half uur mee bij Brugge. Hij kreeg een gele kaart.

Club Brugge heeft na achttien duels 36 punten. Racing Genk, van de Nederlandse trainer John van den Brom, is tweede met 34 punten uit zeventien wedstrijden. Genk versloeg zaterdag KV Kortrijk met 2-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.