Terug

Volg Vandaag Inside

Koploper Cambuur blijft in KKD ondanks 11 punten voorsprong

Koploper Cambuur blijft in KKD ondanks 11 punten voorsprong

24 apr 2020, 22:10

Cambuur Leeuwarden speelt ook volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De KNVB heeft besloten om de Eredivisie en Eerste Divisie per direct te stoppen. Ook zal er niemand promoveren of degraderen.

Dit jaar zouden er twee teams promoveren naar de Eredivisie. Cambuur stond elf punten los van nummer drie FC Volendam en zeven punten van De Graafschap. Met nog negen wedstrijden op de kalender leek de kans groot dat de Friezen zouden promoveren, maar de KNVB heeft nu besloten dat geen één team uit de Keuken Kampioen Divisie volgend seizoen in de Eredivisie speelt.

Burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma stak zijn stad en Cambuur een hart onder de riem door middel van een speech. Buma geeft aan dat Cambuur voor de Leeuwarders gewoon kampioen is. Bekijk de gehele speech van de burgemeester hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.