Terug

Volg Vandaag Inside

Koploper Bayern München is het even kwijt in de Bundesliga

Koploper Bayern München is het even kwijt in de Bundesliga

20 feb 2021, 19:20

Bayern München is het even kwijt in de Bundesliga. De kampioen van de laatste 8 jaar in Duitsland heeft de uitwedstrijd bij Eintracht Frankfurt verloren (2-1). Bayern speelde maandag ook al gelijk tegen Arminia Bielefeld (3-3).

Eintracht Frankfurt leidde bij rust met 2-0. Daichi Kamada opende de score en Amin Younes, oud-speler van Ajax, verdubbelde de voorsprong met een mooie treffer. Robert Lewandowski tekende voor de 2-1 van Bayern. De Pool vierde zijn 26e competitietreffer. Hij heeft in elf van de laatste twaalf competitiewedstrijden gescoord.

RB Leipzig kan zondag profiteren van de derde competitienederlaag van Bayern. De nummer 2 van de ranglijst verkleint de achterstand op de koploper tot 2 punten als het wint bij Hertha BSC. Eintracht Frankfurt verstevigde de vierde plaats van de Bundesliga.

Borussia Mönchengladbach verloor de thuiswedstrijd tegen 1. FSV Mainz 05 (1-2). Jeremiah St. Juste had een basisplaats bij de bezoekers en bereidde de openingstreffer van Karim Onisiwo voor. Lars Stindl tekende voor de gelijkmaker van Borussia Mönchengladbach. Kevin Stöger bezorgde de nummer 17 van de ranglijst een welkome zege in de strijd tegen degradatie (1-2). Jean-Paul Boëtius mocht in de slotfase invallen bij Mainz.

Grischa Prömel bezorgde 1. FC Union Berlin een zege bij Freiburg (0-1). Guus Til bleef de hele wedstrijd op de bank bij de verliezende ploeg. FC Köln ging in eigen stadion onderuit tegen VfB Stuttgart (0-1). Sasa Kalajdzic maakte het enige doelpunt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.