Terug

Volg Vandaag Inside

Koploper Atlético Madrid wint nipt van Getafe

Koploper Atlético Madrid wint nipt van Getafe

30 dec 2020, 22:25

Atlético Madrid sluit het jaar 2020 als koploper af in La Liga. De ploeg van coach Diego Simeone won op eigen veld nipt van Getafe. Het duel in het lege Wanda Metropolitano eindigde in 1-0. Luis Suárez maakte in de twintigste minuut het doelpunt. Hij kopte raak uit een vrije trap.

Atlético bleef aan kop, nu met 35 punten. Stadgenoot Real Madrid komt woensdagavond met een overwinning in de late uitwedstrijd tegen Elche in punten weer op gelijke hoogte. De titelhouder heeft dan echter twee duels meer gespeeld.

Voor Simeone was het een heuglijke avond in Madrid. De 50-jarige Argentijn fungeerde voor de vijfhonderdste keer als coach bij een wedstrijd van Atlético (in alle competities). Hij keerde in 2011 als trainer terug bij de club waar hij als speler meerdere seizoenen (in twee periodes) voetbalde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.