Terug

Volg Vandaag Inside

Koploper Atlético Madrid komt met de schrik vrij bij Elche

Koploper Atlético Madrid komt met de schrik vrij bij Elche

1 mei 2021, 18:18

Atlético Madrid heeft zich in La Liga moeizaam hersteld van de pijnlijke nederlaag vorig weekeinde bij Athletic Club (2-1). De koploper boekte een benauwde zege bij degradatiekandidaat Elche: 0-1. Marcos Llorente bracht halverwege de eerste helft de treffer op zijn naam. In de extra tijd van het duel miste Fidel een strafschop namens de thuisclub. De aanvoerder schoot de bal op de paal.

Atlético liet eerder in de wedstrijd diverse kansen liggen om de broze voorsprong in Elche uit te bouwen. Aanvaller Luis Suárez, clubtopscorer met negentien treffers, kwam nog wel twee keer tot scoren, maar zijn treffers werden afgekeurd wegens buitenspel.

Atlético heeft nu 5 punten meer dan stadgenoot Real Madrid. De nummer 2 speelt zaterdagavond thuis tegen Osasuna. Nummer 3 Barcelona heeft eveneens 5 punten minder dan de lijstaanvoerder. De ploeg van trainer Ronald Koeman komt zondagavond in actie bij nummer 14 Valencia.

Atlético gaat volgend weekeinde op bezoek bij FC Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.