Terug

Volg Vandaag Inside

Koopmeiners: 'We gaan schandalig met onze kansen om'

Koopmeiners: 'We gaan schandalig met onze kansen om'

25 okt 2020, 23:37

Woedend was AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners na het vijfde gelijkspel op rij van AZ. Bij ADO Den Haag werd het 2-2. "We gaan schandalig met onze eigen kansen om", foeterde de aanvoerder bij FOX Sports.

De Alkmaarders kwamen twee keer op voorsprong in Den Haag maar net als in eerdere duels met Fortuna Sittard, Sparta Rotterdam en VVV-Venlo konden ze een voorsprong niet vasthouden. "We moeten heel erg in de spiegel kijken hoe we daarmee omgaan", vond Koopmeiners, die dat wijt aan professionaliteit en volwassenheid. "We missen kansen voor open doel en maken rare acties op momenten dat het niet gepast is. Dat kan niet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.