Terug

Volg Vandaag Inside

Koopmeiners schiet Atalanta met hattrick en wereldgoal de Europa League in

Koopmeiners schiet Atalanta met hattrick en wereldgoal de Europa League in

5 juni 2023, 10:04

Teun Koopmeiners heeft het Serie A-seizoen in stijl afgesloten met zijn Atalana. De ploeg uit Bergamo wist in eigen huis met 5-2 te winnen van AC Monza. Koopmeiners drukte zijn stempel door een hattrick te maken, één van deze goals was een schot vanaf 40 meter. Als kers op de taart gaf de Nederlander ook nog een assist.

Door de overwinning van zondagavond klasseerde Atalanta zich als vijfde in de Serie A, deze plek geeft de ploeg uit Noord-Italië recht op de groepsfase van de Europa League volgend seizoen. Koopmeiners zelf meldt zich vandaag in Zeist voor de Nations League Finals in eigen land met het Nederlands Elftal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.