Terug

Volg Vandaag Inside

Koopmeiners maakt AZ groot compliment na snelle rode kaart

Koopmeiners maakt AZ groot compliment na snelle rode kaart

4 apr 2021, 11:22

Teun Koopmeiners is blij dat zijn snelle rode kaart AZ geen punten heeft gekost . "Ik moet mijn team een groot compliment maken", zei de aanvoerder. "Ze hebben het met tien man uitstekend gedaan."

Koopmeiners kreeg al in de 5e minuut een rode kaart, nadat hij de noppen van zijn schoen in het onderbeen van Vangelis Pavlidis had gezet. "Het was een ongelukkig moment", zei hij voor de camera van ESPN. "Maar ik had totaal niet de intentie om hem te raken. Ik had mijn been al in de lucht en kon geen kant meer op. Ik voelde dat ik hem pijnlijk raakte. De scheidsrechter kon geen andere kant meer op. Ik snap het wel."

Koopmeiners kan alleen maar hopen dat hij slechts voor een duel wordt geschorst. Anders ontbreekt hij op 25 april in het uitduel met Ajax. "Dat schoot meteen door mijn hoofd", zei de middenvelder. "Maar het was geen doodschop. Ik wilde niet eens een overtreding maken."

Voor de aanvoerder van AZ verliepen de afgelopen weken niet zoals hij wilde. Eerst werd hij gepasseerd voor het Nederlands elftal. Vervolgens miste hij het laatste groepsduel van Jong Oranje met Jong Hongarije op het EK vanwege een schorsing. "Maar volgens mij hebben we de groep gewoon gewonnen. En we winnen nu ook van Willem II", counterde hij.

Volgens La Gazzetta dello Sport wil AS Roma de 23-jarige middenvelder graag inlijven. De Italiaanse sportkrant plaatste per ongeluk een foto van het broertje van Koopmeiners bij het artikel. De aanvoerder van AZ wil alleen kwijt dat hij over belangstelling niets te klagen heeft. "Er is verschillende interesse. Jullie horen het wel. Ik wil sowieso het seizoen goed afmaken met AZ. Of ik AS Roma en mooie club vind? Ja, natuurlijk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.