Terug

Volg Vandaag Inside

Koolwijk verlengt met twee jaar bij Excelsior

Koolwijk verlengt met twee jaar bij Excelsior

24 nov 2018, 13:26

ROTTERDAM (ANP) - Voetballer Ryan Koolwijk heeft zijn contract bij Excelsior met twee jaar verlengd. De aanvoerder tekende een nieuwe verbintenis die hem tot medio 2021 vastlegt bij de club uit Rotterdam. De middenvelder is bezig aan zijn zevende seizoen bij Excelsior.

,,Ik heb het nog steeds prima naar mijn zin hier, ik ben bij Excelsior op mijn plek", zegt Koolwijk. ,,Ik ben 33 jaar en heb meer behoefte aan zekerheid. Er spreekt vertrouwen uit dat Excelsior met mij verder wil en daarom ben ik blij dat we er zo snel al uitgekomen zijn."

Koolwijk kwam via VV Lekkerkerk in de jeugdopleiding van Excelsior terecht. Van 2007 tot 2011 was hij selectiespeler en in 2010 promoveerde hij met Excelsior via de play-offs naar de eredivisie. Na NEC, FC Dordrecht en AS Trencin, keerde hij in 2016 terug bij de Rotterdamse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.