Terug

Volg Vandaag Inside

Konterman na dit seizoen coach van Oranje onder 19

Konterman na dit seizoen coach van Oranje onder 19

15 apr 2021, 14:34

Bert Konterman vertrekt komende zomer bij PEC Zwolle en keert terug bij de KNVB. In Zeist wordt de huidige trainer van de Eredivisieclub aangesteld als coach van Oranje onder 19. Konterman is sinds februari van dit jaar de interim-trainer van PEC Zwolle.

"De functie van hoofdtrainer bij PEC Zwolle bevalt mij hartstikke goed", zegt Konterman. "Het doet mij eens te meer beseffen dat ik graag op eigen benen wil staan en dat ik momenteel dus niet de functie van assistent-trainer ambieer. Het aanbod van de KNVB om trainer te worden van Oranje onder 19 vind ik perfect passen in mijn straatje. Het biedt mij een prachtige uitdaging om te werken met de grootste talenten van het land."

"Het is hartstikke mooi dat Bert in februari bereid was in te stappen om dit seizoen samen met de spelersgroep en staf tot een goed einde te brengen", zegt technisch manager Mike Willems, die aangeeft begrip te hebben heeft voor de keuze van de coach.

Konterman richt zich nu eerst weer volledig op PEC Zwolle. "We hebben nog vijf belangrijke wedstrijden om voor een zo hoog mogelijke eindklassering te gaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.