Terug

Volg Vandaag Inside

KONING TOTO! Gokker uit Emmeloord maakt van 5 euro een ton

KONING TOTO! Gokker uit Emmeloord maakt van 5 euro een ton

8 okt 2019, 01:17

Iemand uit Emmeloord die vorige week een Toto invulde, heeft met het voorspellen van elf wedstrijden ruim een ton gewonnen. Hij had voor zijn Toto-formulier slechts vijf euro ingelegd. Toto maakte het zelf via Twitter bekend.

De voorspelling bevatte meerdere wedstrijden uit de Champions League. Zo had de man of vrouw uit Emmeloord een gelijkspel ingevuld bij Real Madrid - Club Brugge, wat hem bijna zes keer zijn inzet opleverde. Het werd uiteindelijk 2-2.

Omdat er nog tien andere wedstrijden waren opgenomen in de voorspelling bleef het bedrag zich maar vermenigvuldigen. Dat Bayern bij Tottenham Hotspur zou winnen, het werd 2-7, had de gokker ook voorzien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.