Terug

Volg Vandaag Inside

Koning maakt kennis met nieuwe Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma

Koning maakt kennis met nieuwe Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma

20 dec 2023, 12:32

Koning Willem-Alexander heeft woensdagochtend kennisgemaakt met de nieuwe Tweede Kamervoorzitter. De koning ontving Martin Bosma op Paleis Huis ten Bosch.

Het PVV-Kamerlid is 14 december gekozen tot de nieuwe voorzitter van de Tweede Kamer. Bosma volgt hiermee Vera Bergkamp op.

De race ging dit keer tussen Tom van der Lee (GroenLinks-PvdA) en Bosma. Van de PVV'er was al langer bekend dat hij het zag zitten om Tweede Kamervoorzitter te worden. Zo moest hij het de vorige keer afleggen tegen Bergkamp.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.