Terug

Volg Vandaag Inside

'Komst Wijndal zorgt voor vertrek Ajax-talent naar België'

'Komst Wijndal zorgt voor vertrek Ajax-talent naar België'

1 juli 2022, 10:52

De komst van Owen Wijndal naar Ajax zorgt mogelijk voor het vertrek van Anass Salah-Eddine. De talentvolle vleugelverdediger van de Amsterdammers staat in de belangstelling van Club Brugge, weet Nieuwsblad.

Door de komst van Wijndal naar Ajax heeft Salah-Eddine er naast Daley Blind en Nicolás Tagliafico nóg een concurrent bij. Bovendien kan ook Lisandro Martínez op de linksbackpositie uit de voeten, waardoor de 20-jarige verdediger niet op al te veel speeltijd hoeft te rekenen.

Mogelijk biedt Club Brugge uitkomst. Volgens Nieuwsblad wil de Belgische landskampioen zich in de breedte versterken, en denkt het aan Salah-Eddine. De verdediger heeft in Amsterdam nog een éénjarig contract, waardoor hij voor een relatief laag bedrag is op te halen.

Salah-Eddine kwam afgelopen seizoen tot 21 duels in Jong Ajax. Eén keer speelde hij met de hoofdmacht van de Amsterdamse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.