Terug

Volg Vandaag Inside

Komische blunder Hans Kraay jr. in interview met Branthwaite: 'Excuus daarvoor!'

Komische blunder Hans Kraay jr. in interview met Branthwaite: 'Excuus daarvoor!'

9 feb 2023, 12:30

Hans Kraay jr. interviewt PSV'er Jarrad Branthwaite na de bekerwedstrijd tegen FC Emmen (3-1), maar het gesprek neemt een andere wending wanneer het over de eerste club van de verdediger gaat.

De verdediger speelde van 2013 tot en met 2020 in de jeugd en het eerste elftal van vierdedivisionist Carlisle United. Hans haalt herinneringen op aan de enige keer dat hij daar moest spelen. "Ik ben daar één keer geweest met Brighton. Ik bel mijn moeder op en zeg: 'ik ben aan het einde van de wereld', is dat ook zo? Is het een straf om daar te spelen?"

Dan begint Branthwaite te lachen en komt hij met een voor Hans verrassende mededeling. "Voor mij is het geen straf, het is mijn geboorteplaats dus ik vind het fijn daar." Hans herstelt zich snel. "Het is je geboorteplaats?! Excuus daarvoor," zegt de presentator met rode wangen.

Bekijk hieronder het fragment van ESPN.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.