Kolkende Kuip schreeuwt Feyenoord naar zwaarbevochten overwinning

25 sep 2021, 22:56

Feyenoord heeft een uitzinnige Kuip getrakteerd op een waar spektakel. De Rotterdammers wonnen in een zeer attractief duel uiteindelijk met 5-3 van NEC. Nadat de bezoekers een kwartier voor tijd via oud-Feyenoorder Calvin Verdonk nog de voorsprong namen, schoten Guus Til (2x) en Cyriel Dessers de Rotterdammers alsnog naar een overwinning.

Door doelpunten van Orkun Kökcü (strafschop) en Luis Sinisterra stond Feyenoord binnen 20 minuten met 2-0 voor. Magnus Mattsson en Cas Odenthal brachten NEC in het laatste kwartier voor rust echter weer langszij. Invaller Calvin Verdonk (ex-Feyenoord) schoot NEC in de 74e minuut met zijn eerste balcontact op voorsprong.

Til en Dessers bezorgden Feyenoord in de laatste minuten toch nog de winst. De Rotterdammers hebben met een wedstrijd minder gespeeld 4 punten achterstand op koploper Ajax.