Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Kolasinac voorkomt overval op teamgenoot Özil

VIDEO: Kolasinac voorkomt overval op teamgenoot Özil

26 juli 2019, 03:25

Verdediger Sead Kolasinac van Arsenal heeft donderdag een roofoverval op zijn teamgenoot Mesut Özil voorkomen. Gewapende personen probeerden de auto waarin Özil zat in Londen te overvallen. Kolasinac, die net met de Duitse spelmaker in een restaurant had gegeten, greep echter in en joeg de overvallers weg door met zijn vuisten te dreigen.

Engelse media publiceerden een kort filmpje van het incident, waarop te zien is hoe Kolasinac om de peperdure SUV van Özil rent en springt om in ieder geval één met een mes bewapend persoon aan te pakken. Arsenal bevestigde dat het om deze twee spelers gaat. De Engelse club is net terug in Londen na een reeks oefenwedstrijden in de Verenigde Staten.

De Engelse politie heeft vooralsnog niemand aangehouden. De overvallers zouden op motoren zijn gevlucht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.