Terug

Volg Vandaag Inside

Koke terug bij Spanje, Costa absent

Koke terug bij Spanje, Costa absent

4 okt 2018, 15:08

MADRID (ANP) - Luis Enrique, de bondscoach van het Spaanse voetbalelftal, heeft Koke weer opgeroepen. De middenvelder van Atlético Madrid ontbrak tijdens de vorige interlandperiode. Zijn clubgenoot Diego Costa ontbreekt in de selectie.

Costa ging woensdagavond in de Champions Leaguewedstrijd tegen Club Brugge (3-1) geblesseerd naar de kant. Vorige maand meldde hij zich af om persoonlijke redenen. Paco Alcácer mocht wel rekenen op een uitnodiging. De aanvaller van Borussia Dortmund zat twee jaar geleden voor het laatst bij de selectie.

Verdediger Jonny Castro heeft voor het eerst een oproep gekregen en ook verdediger Marc Bartra maakt deel uit van de selectie. Jordi Alba van FC Barcelona is niet opgeroepen door Enrique.

Spanje speelt volgende week donderdag in Cardiff vriendschappelijk tegen Wales en drie dagen later in de Nations League tegen Engeland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.