Terug

Volg Vandaag Inside

Koen Verweij reageert op relatiebreuk met Jutta Leerdam

Koen Verweij reageert op relatiebreuk met Jutta Leerdam

3 aug 2022, 19:27

Koen Verweij heeft in gesprek met De Telegraaf gereageerd op zijn relatiebreuk met Jutta Leerdam. Verweij maakte vandaag bekend te stoppen met schaatsen, en werd natuurlijk ook gevraagd naar zijn relatiebreuk. Leerdam en Verweij maakten maandag bekend dat ze na een relatie van ruim vijf jaar uit elkaar zijn.

Sindsdien staat bij Koen Verweij de telefoon dan ook roodgloeiend: "Dat kun je wel zeggen. Jutta en ik waren een bekend koppel en dan weet je dat het veel losmaakt als zoiets naar buiten komt. Ik kijk terug op vijf zeer speciale jaren. Naast onze liefdesrelatie waren we ook rond de ijsbaan bijna non-stop een duo."

"Het was een onvergetelijke reis, waarbij ik veel heb geleerd van deze prachtige powervrouw," vervolgt hij. "Ik heb Jut altijd zo goed als ik kon proberen te supporten. Uiteindelijk is dit besluit voor beide partijen het beste, omdat we gewoon in verschillende levensfases zitten. Ik zal altijd van Jut blijven houden en gun haar het beste voor de toekomst. Ik weet heel zeker dat het goed komt met haar. De verdere details houd ik graag privé."

Volgens roddelvlogger Yvonne Coldeweijer zou Verweij meermaals ontrouw zijn geweest. Ze deelde zondag beelden waarop hij zoenend met een ander te zien zou zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.