Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman ziet Dest terugkeren bij Barcelona

Koeman ziet Dest terugkeren bij Barcelona

2 feb 2021, 18:25

Sergiño Dest kan weer voor FC Barcelona uitkomen. Trainer Ronald Koeman heeft de voormalige rechtsback van Ajax opgenomen in zijn selectie voor het bekerduel van woensdag met Granada. Dest ontbrak de laatste weken vanwege een spierblessure.

Barcelona en Granada treffen elkaar voor een duel in de kwartfinale van de Spaanse beker. "Het bekertoernooi is niet belangrijker dan de competitie", zei Koeman op een persconferentie. "Maar we zijn wel dichtbij een prijs. We willen ook een mooie reeks wedstrijden vervolgen."

Koeman snapt dat Barcelona zich rustig heeft gehouden op de transfermarkt, nu de schuld van de club is opgelopen tot meer dan 1 miljard euro. Hij is wel blij dat er volgende maand een nieuwe voorzitter wordt verkozen. "Het kan niet langer zo zijn dat een club als Barcelona geen president heeft om plannen te maken voor de toekomst", zei hij.

Koeman kreeg opnieuw veel vragen over het megasalaris van Lionel Messi, die in vier jaar ruim 555 miljoen euro zou opstrijken. "Ik vind het absurd dat deze zaak jullie al drie of vier dagen bezighoudt", zei hij tegen Spaanse journalisten. "Mijn ploeg en Messi hebben naar mijn mening goed gereageerd. We richten ons vooral op de komende wedstrijden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.