Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman ziet De Vrij en Hartman wegvallen door blessures

21 mrt 2024, 20:37

Stefan de Vrij is met een blessure afgehaakt bij het Nederlands elftal en is voor nader onderzoek teruggekeerd naar zijn werkgever Internazionale in Milaan. De KNVB meldt tevens dat linksback Quilindschy Hartman het trainingskamp heeft verlaten.

De Vrij liep zijn kwetsuur tijdens een training op en mist daardoor de vriendschappelijke interlands van Oranje tegen Schotland (vrijdag) en Duitsland (dinsdag). Feyenoorder Hartman zou aanvankelijk bij de groep blijven, maar het duel met de Duitsers komt nu toch te vroeg. Brian Brobbey meldde zich maandag al af met een hamstringblessure.

Bondscoach Ronald Koeman roept geen vervangers op, waardoor de selectie uit 23 spelers bestaat. Het oefenduel van het Nederlands elftal met Schotland vindt vrijdag plaats in Amsterdam en begint om 20.45 uur.

Koeman viert vandaag zijn 61ste verjaardag en uiteraard werd dat ook besproken tijdens de persconferentie in aanloop naar het oefenduel met Schotland. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.