Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman zet ontevreden Griezmann op z'n plaats

Koeman zet ontevreden Griezmann op z'n plaats

16 okt 2020, 20:16

Ronald Koeman heeft bij FC Barcelona zijn Franse aanvaller Antoine Griezmann op zijn plaats gezet. "Iedereen heeft het recht om dingen te zeggen, maar de coach bepaalt en de speler moet maximaal presteren", zei de voormalige bondscoach in zijn voorbeschouwing op het competitieduel zaterdag bij Getafe.

Griezmann leek woensdag na de gewonnen wedstrijd tegen Kroatië (2-1) een verborgen boodschap voor Koeman uit te spreken. Hij zei dat bondscoach Didier Deschamps weet hoe hij voorin het beste tot zijn recht komt. Griezmann kwam tegen Kroatië tot scoren, maar heeft dit seizoen voor Barça nog geen doel getroffen. In de Franse ploeg speelt hij als diepe centrumspits, terwijl hij bij zijn Spaanse club meer aan de rechtervleugel is gebonden.

"Ik heb met hem gesproken", liet Koeman koel weten. "We hebben het over zijn positie en over zijn prestaties gehad. Ik heb hem gezegd dat ik voor de beste oplossing voor het team kies. En als ik dan denk dat hij voor ons beter op de rechterflank kan spelen, dan zet ik hem daar neer."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.