Terug

Volg Vandaag Inside

'Koeman wil graag Wijnaldum naar Barcelona halen'

'Koeman wil graag Wijnaldum naar Barcelona halen'

28 aug 2020, 15:08

De nieuwe trainer Ronald Koeman zou dolgraag Georginio Wijnaldum naar FC Barcelona halen. Er ligt nog geen bod van de Catalaanse club bij Liverpool, waar Wijnaldum in principe nog tot medio 2021 onder contract staat, maar de Spaanse sportkrant Mundo Deportivo schreef vrijdag op de voorpagina over serieuze interesse.

De 29-jarige Wijnaldum zou wel oren hebben naar een transfer, temeer daar er nog niet is gesproken over een contractverlenging bij de Engelse kampioen en de mogelijke komst van Bayern München-middenvelder Thiago nadelig kan zijn voor zijn positie in de ploeg van coach Jürgen Klopp. Koeman kent Wijnaldum uiteraard goed van het Nederlands elftal. Voor de voormalige bondscoach was Wijnaldum, 61-voudig international, een vaste waarde.

Wijnaldum speelt sinds 2016 voor Liverpool, dat hem destijds voor circa 30 miljoen euro overnam van Newcastle United. Wijnaldum won met Liverpool de Premier League en de Champions League.

Tijdens de Champions League 2018/2019 imponeerde Wijnaldum in de halve finale van de Champions League tegen Barcelopna. De Liverpool-speler viel de tweede helft in en scoorde twee doelpunten, waarna Liverpool zich plaatste voor de finale. Bekijk hieronder de beelden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.