Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman: Vormer heeft geen straf

Koeman: Vormer heeft geen straf

12 nov 2018, 19:05

ZEIST (ANP) - Ronald Koeman heeft Ruud Vormer niet gestraft omdat hij zich vorige maand heeft afgemeld voor de duels met Duitsland en België. ,,Ik heb hem niet geselecteerd omdat we anders zijn gaan spelen. Op de positie waar hij afgelopen zomer tegen Slowakije en Italië speelde, loopt nu een aanvaller. Dat is primair de reden'', legde de bondscoach van het Nederlands elftal uit.

Vormer meldde zich vorige maand af voor Oranje terwijl hij wel voor Club Brugge bleef uitkomen. ,,Misschien moet hij daar ook eens rust pakken als hij klachten heeft", opperde Koeman toen.

De bondscoach vindt het niet raar dat Kenny Tete weer bij Oranje zit, hoewel hij dit seizoen vooralsnog slechts twee van de zeventien duels van Olympique Lyon heeft gespeeld. ,,Ik ben blij dat hij na zijn blessure weer heeft gevoetbald. Het is voor mij geen groot probleem dat hij bij Lyon niet altijd speelt. Bij mij heeft hij het goed gedaan. Hij is misschien wel mijn meest complete rechtsback."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.