Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman voorlopig klaar met pers: 'Even heerlijk rust'

Koeman voorlopig klaar met pers: 'Even heerlijk rust'

28 okt 2021, 18:01

In de AD Voetbalpodcast vertelde journalist Maarten Wijffels over het ontslag van Ronald Koeman bij FC Barcelona. Wijffels zocht vervolgens contact met Koeman om te vragen naar zijn situatie. In zijn reactie liet Koeman weten bewust niet de media op te zoeken de komende periode.

'Laporta heeft een paar weken geleden gezegd: Hij heeft mijn steun en we gaan door. Dus daar mocht je een beetje uit afleiden dat het misschien wel iets langer zou duren dan dit', zegt Wijffels. 'Alleen, ik zat die wedstrijd natuurlijk ook te kijken gisteren en ik zat op de lichaamstaal van Busquets en Depay te letten.. Ja, daar straalde wel een soort moedeloosheid van af. Hoe in godsnaam moet dit nog gebeuren? En ik denk dat Koeman dat ook wel een beetje had', aldus de AD-Journalist.

Wijffels probeerde vervolgens om een eerste reactie te krijgen van Koeman. 'En misschien ook wel typerend. Ik heb toch even contact met hem gezocht en hij stuurde net even een berichtje terug. Hij heeft laten weten: 'Ik doe helemaal niets met de pers nu, voorlopig even heerlijk rust. Dat was zijn opmerking en ik denk dat het ook wel veel zegt. De man is natuurlijk ook gewoon muf gebeukt en moe. Het is klaar.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.