Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman voor het eerst onderuit met FC Barcelona

Koeman voor het eerst onderuit met FC Barcelona

18 okt 2020, 00:59

Ronald Koeman is als trainer van FC Barcelona niet langer ongeslagen. Getafe bezorgde de Catalanen zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen: 1-0. De vorige speelronde had Barcelona in eigen stadion tegen Sevilla ook al punten verspeeld (1-1).

Oud-Ajacieden Frenkie de Jong en Sergiño Dest hadden allebei een basisplaats bij Barcelona. De Jong veroorzaakte in de 56e minuut een strafschop toen hij, om als eerste bij de bal te zijn, een speler van Getafe aantikte. Jaime Mata benutte de penalty.

Koeman probeerde met wissels een nederlaag te komen. Zo kwam de Deense aanvaller Martin Braithwaite in de ploeg voor De Jong en ook het jonge talent Ansu Fati viel in. Getafe, dat vorig seizoen Ajax uitschakelde in de Europa League, bleef overeind.

Barcelona heeft na vier duels zeven punten. De achterstand op koplopers Real Madrid, Getafe, Cádiz en Granada is drie punten. Die clubs speelden wel één of twee wedstrijden meer dan Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.