Terug

Volg Vandaag Inside

'Koeman volgt na EK Valverde op bij Barcelona'

'Koeman volgt na EK Valverde op bij Barcelona'

10 jan 2020, 11:52

Volgens het Spaanse Cadena SER is Koeman de gedoodverfde kandidaat om Valverde komende zomer op te volgen bij FC Barcelona. Dat meldt het medium een dag na de nederlaag tegen Atletico Madrid, in de halve finale van de Supercopa de España.

Op sociale media riepen fans van Barcelona donderdagavond direct om het vertrek van Valverde. Het lijkt echter niet aannemelijk dat dit voor het einde van het seizoen gaat gebeuren. De 55-jarige oefenmeester heeft de steun van het bestuur van Barcelona. Alleen als Valverde een ‘catastrofe’ veroorzaakt zal het bestuur ingrijpen en een interim-trainer aanstellen.

Nu de onrust rond Valverde steeds verder toeneemt, wordt er verwacht dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Barça. Naar verluidt zou Valverde zelf ook geen heil meer zien in een langere samenwerking.

Barcelona-president Josep María Bartomeu heeft met Ronald Koeman ook al een duidelijke kandidaat voor ogen mocht Valverde vertrekken, aldus Cadena SER. De Oranje-bondscoach heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit aan het roer wil staan bij FC Barcelona. In het KNVB-contract van Koeman staat dan ook een speciale Barça-clausule, wat hem de mogelijkheid geeft om naar Barcelona te vertrekken. Barça zal echter wel een bedrag moeten betalen om Koeman los te weken bij de KNVB.

VIDEO - Johan vindt Koeman 'onbetrouwbaar' na leugentje om bestwil

Johan vindt Koeman 'onbetrouwbaar' na leugentje om bestwil
3:20
Johan vindt Koeman 'onbetrouwbaar' na leugentje om bestwil

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.