Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman voert drie wijzigingen door voor EK-Kwalificatiewedstrijd tegen Ierland

Koeman voert drie wijzigingen door voor EK-Kwalificatiewedstrijd tegen Ierland

10 sep 2023, 19:46

Bondscoach Ronald Koeman heeft zijn basisopstelling voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland op drie plaatsen gewijzigd in vergelijking met het met 3-0 gewonnen duel met Griekenland van donderdag.

Marten de Roon van Atalanta is na een vrij tegenvallend optreden zijn plek op het middenveld kwijt. Feyenoorder Mats Wieffer vervangt hem. Voorin kiest Koeman voor de snelle Donyell Malen in plaats van de meer balvaste en kopsterke Wout Weghorst. De bondscoach houdt er vermoedelijk rekening mee dat de Ieren, die spelen voor hun laatste kans, voor de aanval gaan. In dat geval ligt de ruimte voor Nederland in de omschakeling.

Verder neemt Matthijs de Ligt van Bayern München achterin de plek in van Feyenoorder Lutsharel Geertruida, die zich zaterdag tijdens de afsluitende training in het Aviva Stadium blesseerde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.