Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman verwacht nog geen geweldig voetbal van Oranje: 'Bij lange na niet'

Koeman verwacht nog geen geweldig voetbal van Oranje: 'Bij lange na niet'

20 nov 2019, 23:35

Het Nederlands elftal is volgens bondscoach Ronald Koeman nog niet goed genoeg om met geweldig voetbal veel wedstrijden te winnen. Dat vertelt de bondscoach in gesprek met de NOS. Koeman werkt daar weliswaar naartoe, maar vindt dat Oranje nog 'bij lange na' niet zo ver is.

'Winnen met geweldig voetbal, dat is niet voor veel ploegen weggelegd', meent Koeman. En op de vraag of het huidige Nederlands elftal daartoe in staat is, antwoordt Koeman: 'Bij lange na niet.'

Volgens de bondscoach van Oranje is het Ajax van vorig seizoen een voorbeeld zoals mooi voetbal gespeeld zou moeten worden. 'Ploegen waar je van zegt dat ze mooi voetbal spelen en winnen zijn grote uitzonderingen. Dat is bijvoorbeeld het spel van Ajax in de Champions League en de wijze waarop ze kampioen werden, of het Barcelona onder leiding van Guardiola. Die speelden echt geweldig voetbal', aldus Koeman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.