Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman verliest met Barcelona de Clásico tegen Real Madrid

Koeman verliest met Barcelona de Clásico tegen Real Madrid

24 okt 2021, 18:16

Ronald Koeman heeft met FC Barcelona de Clásico verloren. In het eigen Camp Nou moest Barcelona met 2-1 buigen voor Real Madrid. David Alaba opende in de 32e minuut de score, in de blessuretijd verdubbelde Lucas Vázquez de Madrileense voorsprong. Invaller Sergio Agüero deed daarna nog wel iets terug namens Barcelona, dat na negen competitiewedstrijden 5 punten minder heeft dan drie koplopers: Real, Sevilla en Real Sociedad.

Koeman haalde Frenkie de Jong een kwartier voor tijd naar de kant en bracht Luuk de Jong in de slotfase in het veld. De lange spits wist net als Memphis Depay het verschil niet te maken.

Vorig seizoen verloor de ploeg van Koeman beide duels met Real. In Camp Nou werd het 1-3, in Madrid 2-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.