Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman spreekt zich uit over Suárez: 'We hebben vanochtend gesproken'

Koeman spreekt zich uit over Suárez: 'We hebben vanochtend gesproken'

17 sep 2020, 01:10

Trainer Ronald Koeman houdt de deur op een kier voor Luis Suárez bij FC Barcelona. 'We hebben vanochtend met Luis over zijn toekomst gesproken', zei hij woensdagavond na een oefenzege op Girona (3-1) bij het Catalaanse TV3.

'We wachten af of hij vertrekt of niet. Vanaf de eerste dag hier heb ik gezegd dat ik het contract van elke speler respecteer. Als hij uiteindelijk bij Barcelona blijft, zal hij een speler van onze selectie zijn.'

Suárez leek op weg naar Juventus nadat hij eerder van Koeman te horen had gekregen dat hij geen hoofdrol in zijn plannen speelde. Maar een transfer naar de kampioen van Italië lijkt niet door te gaan omdat de oud-speler van FC Groningen en Ajax niet op tijd een Italiaans paspoort krijgt. Daardoor zou hij niet inzetbaar zijn voor de Champions League.

Suárez staat nog een jaar onder contract bij Barcelona.

*René moest onlangs lachen om Suárez op de training van FC Barcelona. Bekijk hieronder het fragment. *

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.