Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman spreekt over komst Memphis: 'Het ziet er goed uit'

Koeman spreekt over komst Memphis: 'Het ziet er goed uit'

16 juni 2021, 20:42

Ronald Koeman heeft gesproken over een eventuele komst van Memphis Depay naar FC Barcelona, zo meldt het AD. Koeman was in Groningen om daar een standbeeld van zijn vader Martin te onthullen.

'Hij heeft nog niet getekend, maar het ziet er goed uit', zo liet Koeman weten. Daarmee lijkt een transfer naar FC Barcelona er dus nu officieel aan te komen.

Memphis zelf liet vandaag nog weten dat hij graag voor de Catalanen zou willen spelen, maar dat de tijd moet uitwijzen of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren. 'Het wordt vanzelf duidelijk waar ik ga spelen. Iedereen weet dat ik langere tijd aan Barcelona ben gelinkt en dat ik ook onder Koeman wil spelen. Laten we het gewoon afwachten. Dan gaat dat nieuws vanzelf een keer komen. Ik ben hier gefocust met het Nederlands elftal, om eerste te worden in de poule. Daarvoor moeten we morgen weer 3 punten halen. Dat is zeer belangrijk.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.