Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman snapt niets van VAR in Spanje

Koeman snapt niets van VAR in Spanje

22 dec 2020, 16:51

Ronald Koeman keek zondag met gefronste wenkbrauwen naar de wedstrijd van concurrent Real Madrid tegen Eibar. De Madrilenen ontsnapten aan een penalty tegen bij een handsbal van Sergio Ramos.

"Ik snap de regels wat betreft hands niet", zei Koeman maandag. "Als je tien mensen vraagt of die situatie bij Real Madrid een penalty was, dan zullen negen 'ja' zeggen. Ik snap ook niet wat de criteria zijn voor de VAR, zoals ik wel meer niet begrijp. Iedereen heeft recht op zijn mening en voor mij was het gisteren een penalty."

De Madrilenen wonnen met 3-1 bij Eibar. José Luis Mendilibar, de trainer van Eibar, was woest op de arbitrage. Zelfs de Madrileense verdediger Dani Carvajal zei niet meer te begrijpen wanneer een handsbal wordt bestraft en wanneer niet.

Barcelona liet zaterdag weer punten liggen tegen Valencia (2-2) en staat 8 punten achter op de twee clubs uit Madrid, Atlético en Real. Dinsdagavond speelt de ploeg van Koeman tegen Real Valladolid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.