Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman sluit vertrek naar Barcelona niet uit

Koeman sluit vertrek naar Barcelona niet uit

28 mei 2019, 16:43

Ronald Koeman wil een snel vertrek naar FC Barcelona niet uitsluiten. "Dat zou misschien makkelijk zijn", antwoordde de bondscoach van het Nederlands elftal toen hij werd geconfronteerd met berichten van Spaanse media. "Maar dat doe ik niet."

Koeman benadrukte dat hij als bondscoach van het Nederlands elftal een persconferentie in Zeist gaf. "En daar moeten we het maar bij laten."

Verschillende Spaanse media menen te weten dat er voor trainer Ernesto Valverde geen toekomst meer is bij Barcelona. De oefenmeester leidde zijn elftal afgelopen seizoen naar de landstitel. Maar Barcelona verspeelde ook een voorsprong van 3-0 in het tweede duel met Liverpool in de halve finales van de Champions League en de ploeg van Valverde ging zaterdag onderuit in de finale van de Spaanse beker tegen Valencia (1-2).

Koeman is nog steeds populair in Barcelona. Hij bezorgde zijn favoriete buitenlandse club in 1992 met een vrije trap de Europa Cup 1. Hij werkte bij Barcelona ook al als assistent van Louis van Gaal. Koeman tekende bij de KNVB een contract dat pas na het WK van 2022 in Qatar afloopt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.