Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman rekent niet meer op Coutinho na nieuwe operatie

Koeman rekent niet meer op Coutinho na nieuwe operatie

6 apr 2021, 11:49

Philippe Coutinho heeft opnieuw een operatie aan zijn linkerknie moeten ondergaan. Begin dit jaar werd de 28-jarige international ook al geopereerd aan de meniscus van die knie. Coutinho bleef echter last houden en liet zich daarom in Brazilië weer opereren door Rodrigo Lasmar, de teamarts van de nationale ploeg.

Hoewel Barcelona niets meldde over de hersteltermijn, hoeft trainer Ronald Koeman dit seizoen niet meer te rekenen op de aanvallende middenvelder. Coutinho kwam twaalf keer in actie in La Liga en maakte twee doelpunten. Barcelona betaalde begin 2018 maar liefst 160 miljoen euro aan Liverpool om de Braziliaan over te nemen, maar hij heeft de hoge verwachtingen nog altijd niet waar kunnen maken. Vorig seizoen speelde Coutinho op huurbasis voor Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.