Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman reageert voor het eerst op aanblijven Messi

Koeman reageert voor het eerst op aanblijven Messi

11 sep 2020, 17:12

Ronald Koeman is blij dat Messi is gebleven bij Barcelona, zo vertelt hij aan het clubkanaal. 'Messi is de beste speler ter wereld, dat weet iedereen.'

'Voor ons is het nu zaak om hem in de beste vorm te krijgen voor de competitie. Het is fantastisch dat hij deel uitmaakt van Barcelona voor dit seizoen, want iedereen is daar ontzettend blij mee', laat Koeman weten. De Argentijn is nog niet volledig wedstrijdfit, omdat hij de eerste trainingsweek niet kwam opdagen op de club.

De trainer is ook blij met de inzet en intensiteit die hij gezien heeft op de trainingen. 'We zijn sterker geworden. Nu moeten we aan de slag met de tactiek. In alle trainingen hebben de spelers motivatie, toewijding en intensiteit getoond en dat is erg belangrijk. Ik ben blij', aldus Koeman. Barça begint over twee weken met een thuiswedstrijd tegen Villarreal aan het nieuwe La Liga-seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.