Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman reageert op uitbarsting richting Mingueza: 'Hij moet tactisch dingen leren'

Koeman reageert op uitbarsting richting Mingueza: 'Hij moet tactisch dingen leren'

23 apr 2021, 09:05

FC Barcelona won gisteravond met 5-2 van Getafe door doelpunten van Messi, Griezmann en Araújo. Ronald Koeman haalde verdediger Óscar Mingueza aan het einde van de tweede helft naar de kant en dat kwam op wat vragen te staan. Vlak voor de wissel was te zien dat Koeman erg boos op Mingueza werd. Na afloop legde hij uit wat daar precies gebeurde.

'Er waren wat momenten achterin met de bal waarin noch Mingueza noch Araújo goed waren. De verandering was niet omdat ik boos was op Óscar, want als er iemand is die een geweldig seizoen heeft, is hij het', zo begint Koeman. 'Maar hij moet tactische dingen leren, omdat we met drie achter speelden.' De verdediger wilde met een aanval van Barcelona mee naar voren, terwijl ze met slechts drie achterin speelden. 'Ik heb met hem gesproken en er is geen probleem. Jongeren moeten leren dat je bij Barça elke dag goed moet zijn. En niet alleen Mingueza en Araujo, want Pedri zat ook vandaag niet op zijn niveau', zo tekent El Mundo Deportivo op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.