Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman proeft weer sympathie voor Oranje

Koeman proeft weer sympathie voor Oranje

18 nov 2018, 19:19

GELSENKIRCHEN (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman merkt in alle reacties na de winst van Oranje op Frankrijk (2-0) dat zijn elftal de sympathie van het volk aan het terugwinnen is. ,,Wat je vooral hoort en leest, ook in de berichtjes die ik krijg, is dat het weer leuk is om naar het Nederlands elftal te kijken'', zei Koeman in Gelsenkirchen, waar Oranje de groepsfase van de eerste editie van de Nations League afsluit tegen Duitsland.

De ploeg van Koeman straalt weer plezier uit. De bondscoach benadrukt dat niet alleen de sportieve resultaten daarvoor zorgen. ,,We hebben vrijdag allemaal de beelden gezien van dat dansende jongetje bij ons volkslied en van Virgil van Dijk, die zijn trainingsjack om de schouders legt van het meisje voor hem dat het zo koud had. Daar win je ook veel sympathie mee. Ik wil niet zeggen dat iedereen daarom graag naar ons kijkt, maar het gaat wel samen. We beseffen allemaal dat we daarin een rol vervullen. En als je dan ook nog zo'n wedstrijd speelt, krijg je nog meer sympathie denk ik.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.