Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman: prima loting

Koeman: prima loting

2 dec 2018, 14:39

DUBLIN (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman had Duitsland liever ontlopen in het kwalificatietoernooi voor het EK van 2020. Maar verder was hij tevreden over het resultaat van de loting in Dublin,waar het Nederlands elftal verder werd gekoppeld aan Noord-Ierland, Estland en Wit-Rusland.

,,Duitsland was de zwaarst mogelijke tegenstander", zei hij voor de camera van de NOS. ,,Maar verder is het een prima loting. De beste twee ploegen gaan naar het EK. We zijn aan onze stand verplicht om ons te plaatsen. We gaan ons goed voorbereiden en moeten nog even afwachten wat het schema wordt. Dat horen we later vandaag. "

Oranje was groepshoofd tijdens de loting, met dank aan de goede resultaten in de Nations League. ,,Duitsland was de sterkste ploeg in pot 2", zei Koeman. ,,Maar vervolgens krijgen we Noord-Ierland uit pot 3. Da had bijvoorbeeld ook Servië kunnen zijn. Ik ben uiteindelijk wel tevreden. Ik kan niet ontevreden zijn vanwege Duitsland. Dat is maar één tegenstander."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.