Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman over verlies tegen Sevilla: 'We hadden een beter resultaat verdiend'

Koeman over verlies tegen Sevilla: 'We hadden een beter resultaat verdiend'

11 feb 2021, 09:27

De uitslag van 2-0 bij het bekerduel tussen Sevilla en FC Barcelona weerspiegelde niet de verhoudingen. Dat oordeelde FC Barcelona-trainer Ronald Koeman, die na de nederlaag hoop houdt op een plek in de eindstrijd van de Copa del Rey.

"We zijn hard afgestraft en hadden een beter resultaat verdiend. We hebben een hoop kansen gehad en speelden goed. Maar we vertrekken met een slecht resultaat", zei Koeman na afloop van de eerste wedstrijd in de halve finales. "De uitslag is niet representatief voor wat we hebben gezien op het veld."

FC Barcelona had de laatste zes duels nog gewonnen. "Ik denk niet dat dit ons zal beïnvloeden. We gaan door met dezelfde mentaliteit en toewijding", aldus de trainer. "En als wij thuis spelen, dan zijn wij als Barça tot alles in staat."

Koeman heeft met de Catalanen een zeer drukke periode achter de rug. "We hebben dit jaar jaar al elf wedstrijden buitenshuis gespeeld en ik zou voor deze resultaten hebben getekend. Natuurlijk had ik liever een van die wedstrijden verloren en deze gewonnen. Maar ik kan het team niets verwijten."

Zaterdag komt FC Barcelona in La Liga in actie tegen Deportivo Alavés. Drie dagen later is Paris Saint-Germain al de tegenstander in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.