Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman neemt Messi ook niet mee naar Hongarije

Koeman neemt Messi ook niet mee naar Hongarije

1 dec 2020, 14:16

Ronald Koeman neemt Lionel Messi ook niet mee naar Hongarije voor de wedstrijd van woensdag in de Champions League tegen Ferencváros. Messi krijgt opnieuw rust.

De 33-jarige Messi miste ook al het vorige duel van Barça in de Champions League. Barcelona speelde toen uit tegen Dinamo Kiev (0-4). De ploeg van Koeman is al zeker van een plek in de volgende ronde. Met Juventus wordt in de twee resterende duels alleen nog gestreden om groepswinst.

Frenkie de Jong is er wel bij in Hongarije. De Oranje-international reisde vorige week ook niet mee naar Kiev. Ook verdediger Sergiño Dest behoort tot de selectie van twintig spelers.

FC Barcelona wacht zaterdag (21.00 uur) de uitwedstrijd tegen Cádiz.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.