Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman neemt in aanloop naar El Clásico risico met Messi en De Jong

Koeman neemt in aanloop naar El Clásico risico met Messi en De Jong

5 apr 2021, 22:17

Ronald Koeman neemt in de aanloop naar de 'Clásico' van zaterdag tegen Real Madrid een risico met Lionel Messi en Frenkie de Jong. Beide spelers hebben dit seizoen vier gele kaarten gekregen in de Spaanse voetbalcompetitie en staan dus 'op scherp'. Toch geeft Koeman zowel Messi als De Jong een basisplaats in de wedstrijd van maandagavond tegen Real Valladolid.

De Argentijnse aanvaller en de Nederlandse middenvelder weten dat ze bij een gele kaart voor één wedstrijd geschorst worden. Barcelona is met Atlético en Real Madrid verwikkeld in een strijd om het kampioenschap.

Bij winst op Real Valladolid verkleint Barcelona de achterstand op Atlético tot 1 punt. De ploeg van Koeman heeft dan 2 punten meer dan Real. Oud-Ajacied Sergiño Dest verschijnt om 21.00 uur ook aan de aftrap van het duel met Valladolid, dat in La Liga net boven de degradatiezone staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.