Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman naar volgende ronde met Fenerbahçe

Koeman naar volgende ronde met Fenerbahçe

29 nov 2018, 22:03

ISTANBUL (ANP) - Fenerbahçe heeft de knock-outfase van de Europa League bereikt. Met interim-trainer Erwin Koeman en Chris van der Weerden op de bank speelde de Turkse club doelpuntloos gelijk tegen Dinamo Zagreb (0-0).

Fenerbahçe voetbalde een matige wedstrijd tegen de Kroaten, die al zeker waren van een plaats in de volgende ronde. Koeman verkeert nog steeds in onzekerheid over zijn toekomst. Hij begon het seizoen als assistent van Phillip Cocu. Na het ontslag van de oud-trainer van PSV werd Koeman als interim-trainer benoemd.

Technisch directeur Damien Comolli van Fenerbahçe riep al twee weken geleden dat hij met de broer van de bondscoach van het Nederlands elftal verder wil. Maar Koeman heeft nog steeds geen nieuw contract aangeboden gekregen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.