Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman moet vrezen: Ansu Fati mogelijk wéér lang geblesseerd

Koeman moet vrezen: Ansu Fati mogelijk wéér lang geblesseerd

27 okt 2021, 10:02

Ronald Koeman moet wederom een lange absentie van Ansu Fati vrezen. Fati kwam afgelopen maand terug van een zware knieblessure en moet nu weer van de zijkant toekijken vanwege eenzelfde blessure.

In november 2020 raakte de jonge vedette zwaar geblesseerd aan zijn knie, waardoor hij 10 maanden uit de roulatie was. Eind augustus 2021 maakte FC Barcelona bekend dat Fati weer kon meedoen met groepstrainingen en dat zijn herstel voorspoedig verliep. Een maand later mocht de spits dan eindelijk weer opdraven in het eerste elftal van Barcelona. Tijdens zijn rentree scoorde Fati direct tegen Levante.

Barcelone meldt via de eigen clubkanalen dat Fati wederom een blessure heeft opgelopen in zijn knie. 'Hij is niet beschikbaar voor de selectie en zijn herstel zal nodig zijn voor comeback', aldus de club over de afwezigheid voor de wedstrijd van woensdagavond tegen Rayo Vallecano.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.